Brumunddal

Oppdatert info 27.05.2021

Brumunddal
Strandvegen 10 B, 2380 Brumunddal
(trykk for veibeskrivelse)

Til opplysning har vi midlertidig flyttet utsalget som tidligere har funnet sted på Biri Travbane til Strandvegen 10B i Brumunddal.

STENGT

PÅ GRUNN AV LOKALE RESTRIKSONER SOM TRÅDDE I KRAFT 23/5 21, BLE VI DESSVERRE NØDT TIL Å AVSLUTTE UTSALGET I BRUMUNDDAL TIDLIGERE ENN PLANLAGT

Åpningstider: Stengt

VIKTIG: Under salget forholder vi oss til retningslinjene gitt av helsemyndighetene mht. smittevern. Vi har god plass i lokalene og ber publikum om å respektere sikkerhetsavstander og vise hensyn, slik at det skal være trygt å være tilstede. Vi gjør tiltak som å plassere ut hånddesinfeksjon, engangshansker og masker i butikken, samtidig som vi lager større avstand mellom varene og monterer skjerming ved kassene.

Vi selger feltjakke/bukse/skjorte, soveposer, ulltepper, liggeunderlag, feltsenger, feltstøvler, fotposer, ryggsekker, strømaggregat, Petromax, vanntette pakksekker, kikkerter, regntøy, ullundertøy, ullgenser, ullsokker, ledlykter, hodelykter, termobeholder, patruljetelt, teltovener, presenninger, verktøy, taljer, stormkjøkken, sivile jaktdresser, masse sivilt turutstyr, + masse masse mer.

Vi har bankterminal
Tlf. 32 27 03 45